Fysiotherapie - Jacops Fysiotherapie | Nijmegen
15936
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15936,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Fysiotherapie

Fysiotherapie

De fysiotherapeut helpt u bij vragen over en klachten bij bewegen of houding. Dit kan gaan over spieren, gewrichten en of zenuwen. Ook bij vragen over of klachten van hart, longen of bloedvaten kunt u bij de fysiotherapeut terecht. Fysiotherapie is erop gericht om u een zo goed mogelijk antwoord te geven op uw vragen en u te helpen zo optimaal mogelijk te herstellen van uw klachten.

 

Ons lijf zit slim in elkaar. We kunnen lopen, fietsen, bukken, schrijven, klussen en dat normaal gesproken zonder klachten beperkingen of pijn. Als het bewegen even moeizaam gaat, pijn doet of bepaalde houdingen niet mogelijk zijn, kan ons lijf het meestal zelf oplossen. Maar soms duurt het herstel te lang, wordt u te veel beperkt in het bewegen of heeft u te veel pijn. Dan kan de fysiotherapeut u helpen.

 

Tijdens de eerste behandeling bij Jacops Fysiotherapie Nijmegen zal er om te beginnen een gesprek zijn om uw klachten goed te begrijpen en de invloed op uw dagelijks handelen te bepalen. Hierna zal er een onderzoek plaatsvinden om te beoordelen wat de klachten veroorzaakt. Tenslotte zal er een behandelplan voorgesteld worden wat na overleg met u in gang gezet zal worden. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van verschillende behandelvormen zoals bijvoorbeeld manuele therapie, oefentherapie of medical taping.

 

Voor het maken van een afspraak bij Jacops Fysiotherapie Nijmegen kunt u met of zonder verwijzing van uw huisarts contact met ons opnemen. Bent u vanwege uw klachten niet in staat naar onze praktijk te komen dan kunnen wij bij u aan huis komen voor uw fysiotherapie behandeling. Ook hiervoor kunt u direct met ons contact opnemen.