Jacops Fysiotherapie Nijmegen is geopend aan de Voorstadslaan! - Jacops Fysiotherapie | Nijmegen
Jacops Fysiotherapie Nijmegen, voor fysiotherapie en manuele therapie zijn wij geopend aan de Voorstadslaan 208. Telefonisch zijn wij te bereiken op 024-3784760.
Jacops, Fysiotherapie, Nijmegen
16096
post-template-default,single,single-post,postid-16096,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Jacops Fysiotherapie Nijmegen is geopend aan de Voorstadslaan!

Jacops Fysiotherapie Nijmegen is geopend aan de Voorstadslaan!

Jacops Fysiotherapie Nijmegen is geopend aan de Voorstadslaan!

Sinds 1 februari 2017 zijn wij geopend aan de Voorstadslaan 208 in Nijmegen west. Voorheen was hier de fysiotherapiepraktijk Nissim Yabo gevestigd. Joris Jacops heeft de praktijk in verband met pensionering van de vorige eigenaar overgenomen. De praktijk is gespecialiseerd in verschillende behandelingen zoals manueel therapie, dry needling, medical taping, kindermanueeltherapie en fysiotherapie aan huis. Wilt u meer informatie over deze behandelingen kijk dan ook op de verschillende behandelpagina’s van onze site. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in behandeling van hoofdpijnklachten, duizeligheid en nekklachten.

Team

Bij Jacops Fysiotherapie Nijmegen werken 3 fysiotherapeuten. Joris Jacops, Sjors Hop en Cay van der Pol vormen samen een jong en gemotiveerd team. Wij zijn allemaal BIG-geregistreerd en staan allemaal in het centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten (CKR). Wilt u weten wanneer wij aanwezig zijn of wie welke behandeling uitvoert kijk dan op onze team pagina.

Wanneer Jacops Fysiotherapie Nijmegen

Als u klachten heeft bij bewegen of in bepaalde houdingen kunt u naar de fysiotherapeut. U hoeft niet eerst naar de huisarts voor een verwijsbrief maar u kunt ook direct contact opnemen met ons. Mocht u wel een verwijzing hebben dan bent u ook van harte welkom om een afspraak te maken voor een behandeling. Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen dan kunnen wij de behandeling ook bij u thuis uitvoeren. Binnen 1 of 2 werkdagen kunt u terecht voor de 1e afspraak.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag bij Jacops Fysiotherapie Nijmegen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.