Manueel therapeut in Nijmegen - Jacops Fysiotherapie
Heeft u last van uw nek, rug, schouders of van andere gewrichten? Maakt u dan een afspraak bij de manueel therapeut in Nijmegen bij Jacops Fysiotherapie. Bel 024 - 378 47 60 of maak een afspraak via onze website.
16201
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16201,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Manueel therapeut Nijmegen

Manueel therapeut

Heeft u last van uw nek, rug, schouders of van andere gewrichten? Maakt u dan een afspraak bij de manueel therapeut in Nijmegen van Jacops Fysiotherapie. Een manueel therapeut beschikt over specialistische kennis van de wervelkolom en de gewrichten. Deze therapeut kan u helpen om pijn te verminderen en om weer soepel te bewegen.

Bij welke problemen kan een manueel therapeut in Nijmegen u helpen?

De manueel therapeut in Nijmegen kan u helpen als u last heeft van onder andere nekklachten, schouderklachten en rugklachten. U kunt last hebben van pijn of u heeft moeite met het maken van bepaalde bewegingen. Deze klachten kunnen ontstaan door functiestoornissen die kunnen optreden in de zenuwen, spieren en gewrichten. De manueel therapeut onderzoekt eerst waar de klachten door ontstaan om de juiste behandeling vast te stellen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u last krijgt van uw nek terwijl uw wervelkolom de oorzaak is. Tijdens de behandeling kan gebruik worden gemaakt van diverse technieken, zoals manipulatie en mobilisatie. Het doel van deze technieken is dat uw gewrichten weer soepel worden en dat uw houding wordt verbeterd. In de meeste gevallen merkt u na een eerste behandeling al verbetering. Vaak vergoedt uw zorgverzekeraar 9 behandelingen. Wij raden u aan om eerst te kijken of uw zorgverzekeraar deze behandelingen vergoedt of dat u zelf dient te betalen.

Wilt u een afspraak maken bij de manueel therapeut in Nijmegen?

Voor het maken van een afspraak bij de manueel therapeut in Nijmegen kunt u bellen naar 024 – 378 47 60 of u kunt mailen naar info@jacopsfysiotherapie.nl. U hoeft geen verwijzing van uw huisarts te hebben om een afspraak te maken. Wilt u dat wij u thuis behandelen omdat u niet in staat bent om naar onze praktijk te komen? Geeft u dit gerust aan, wij komen graag naar u toe.

Afspraak maken?